13797
19:29 30.082016

В Ужгороді відбудеться ІІ церемонія вручення Ордену Марії Терезії

Життя 3341

2 вересня в Ужгороді на території скверу Марії Терезії (напроти Кафедрального собору на вул. Капітульній) відбудеться урочиста церемонія вручення другого Ордену Марії Терезії.

Орден

Цьогорічна церемонія обіцяє бути особливою як в організаційному плані так і з точки зору рівня та статусу учасників церемонії.

Очікується, що церемоніал вручення Ордену відвідають високоповажні нащадки королівського роду Габсбургів – Шандор та Герта-Маргарита Габсбург-Лотрінгени. Як стало відомо, королівське подружжя приїжджає з Австрії спеціально і виключно для того щоб взяти участь в церемонії вручення ордену Марії Терезії, що засвідчує високий статус та європейське визнання нагороди.

Організатори урочистостей обіцяють здивувати гостей свята оригінальністю дійства та європейським шармом.

В програмі церемоніалу – багато сюрпризів. Відомий ужгородський рок-музикант Дмитро Фесенко виконає музичний твір «Крила Марії Терезії», що написаний спеціально до церемонії вручення Ордену. Здивує гостей заходу і відомий далеко за межами Закарпаття танцювальний колектив «Бліц». Родзинкою церемоніалу також стане солодкий сюрприз «Марія Терезія».

Ім’я нового кавалера ордену як і імена кандидатів, організатори тримають у суворій таємниці.

Нагадаємо, Орденом Марії Терезії відзначаються громадяни, які внесли вагомий вклад у розвиток Ужгорода чи Закарпатської області. Відзнаку засновано родиною Панових.

Початок церемонії о 17.00

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах