124183
12:49 16.022022

До флешмобу студентів-журналісти УжНУ доєдналися студенти з різних регіонів України

Життя 3514

Викладачі та студенти відділення журналістики Ужгородського національного університету проводять флешмоб #УкраїнаНепереможна.

«У цей непростий час будьмо згуртовані, упевнені, сильні! Підтримаймо захисників, один одного, нашу державу!» – йдеться в повідомленні відділення журналістики. «Медійники та студентство завжди були, є і будуть в епіцентрі всіх перетворень в країні – від студентської революції на граніті до революції Гідності – тому і нині в час потужної інформаційної атаки на державу з боку країни-агресора майбутні журналісти, рекламісти та викладачі кафедри журналістики УжНУ вирішили висловити свою громадянську позицію, підтримати один-одного, країну та українське військо, яке 8-й рік поспіль воює за Україну та започаткували флешмоб. Україна непереможна – так було, є і буде і це гасло стало нашим хештегом #УкраїнаНепереможна», – зазначає завідувач кафедри журналістики Євген Соломін.

До акції доєднались студенти та викладачі філологічного факультету УжНУ, студенти-журналісти Донецького національного університету імені Василя Стуса (виш-переселенець, який зараз знаходиться у м. Вінниця), Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (який нині перебуває в евакуації в м. Старобільську), молодь зі Львова, Дніпра, Харкова та інших українських міст.

Студенти-журналісти УжНУ закликають усіх долучатися до акції-підтримки своєї країни, Збройних сил України та своєї нації і просять зробити фото або селфі з прапором, гербом та додати хештег #УкраїнаНепереможна.

Про це повідомляє кафедра журналістики УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах