112113
15:23 15.042021

«Закарпатгаз» проводитиме повну інвентаризацію показань лічильників: що це означає

Життя 4602

Пресслужба АТ «Закарпатгазу» повідомляє, що на початку квітня частина користувачів онлайн-сервісів, що використовують у побуті природній газ, зіткнулись зі складнощами при передачі показань лічильників. У зв’язку з цим АТ «Закарпатгаз» прийняло рішення про проведення повної інвентаризації показань лічильників газу.

Для таких споживачів, аби привести у відповідність суми, вказані у квитанціях, до показників реального споживання, контролери будуть проводити фотофіксацію показань лічильників за допомогою мобільного додатку. У зв’язку з цим просимо споживачів надавати доступ до приладів обліку представникам АТ «Закарпатгаз». Це займатиме лише кілька секунд.

Інвентаризація буде здійснюватись співробітниками компанії і не потребує жодної участі з боку клієнтів. Зауважимо, що перевірка показань лічильників буде проводитись з врахуванням епідситуації.

«Сьогодні на підприємстві працює трохи більше 100 контролерів, а кількість споживачів природного газу в області — понад 275 тисяч. Процес інвентаризації вимагає певного часу. Тому просимо закарпатців поставитися до цього з розумінням і не хвилюватися», — пояснив начальник відділу інспектування АТ «Закарпатгаз» Олександр Кіндяк.

Нагадаємо, відповідно до Кодексу газорозподільних систем, затвердженим Постановою НКРЕКП №2494 від 30.09.2015 року, кожен споживач зобов`язаний щомісяця самостійно фіксувати показання приладу обліку газу. Передавати показники слід з 1 по 5 число кожного місяця. Контролери АТ «Закарпатгаз» здійснюють звірку показань один раз на пів року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах