100020
10:00 16.032021

Через планові роботи «Закарпаттяобленерго» велика частина Ужгорода буде без води

Життя 3157

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода» повідомляє, що 17 та 18 березня ПрАТ “Закарпаттяобленерго” проводитиме планові профілактичні роботи на вузлах електроживлення, що живлять насосно-фільтрувальні станції (НФС) №1 та №2. В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, буде відсутнє електроживлення вищевказаних насосно-фільтрувальних станцій і, відповідно, призупинено подачу водопостачання.

В середу, 17 березня, проводитимуться роботи, на вузлах електроживлення НФС №1. Перебої водопостачання відчуватимуться в районі площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова. Тімірязева. У меншій мірі, можливе пониження тиску водопостачання в районі вулиць Мукачівської, Одеської, Руської та площі Петефі. Запланований термін виконання робіт – з 9:00 по 13:00.

В четвер, 18 березня, проводитимуться роботи, на вузлах електроживлення НФС №2. Перебої водопостачання відчуватимуться в районах Радванки і Промислової зони, а також в районі вулиці Гагаріна. Запланований термін виконання робіт – з 9:00 по 13:00.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт та відновлення електроживлення на насосно-фільтрувальних станціях.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах