ko.net.ua

У Бобовищенській школі урочисто відкрили спортзал

Сьогодні, 22 листопада,  у Бобовищенській загальносвітній  школі  І-ІІІ ст.  Мукачівського району  відбулося святкове дійство‒урочисте відкриття спортзалу.

На свято прибули перші керівники краю ‒голова облради Михайло Рівіс та голова ОДА Ігор Бондаренко, його перший заступник – Іван Дуран,  голова постійної комісії облради  з питань бюджету Василь Кошеля, директор департаменту освіти і науки ОДА Ганна Сопкова, голова Мукачівської райради Іван Михайло та його радник  ‒ Віктор Дерев’яник.

Поважних гостей тут, як і годиться,  зустріли хлібом-сіллю. Відтак разом із директором школи Галиною Касинець попрямували у спортзал, де на них чекали вдячні педагоги,  батьки  та щасливі школярі. Ще б! До їх послуг ‒ просторий сучасний зал, де створені всі умови для того, аби  проводити спортивні заняття, змагання і просто відпочивати. На ці цілі, як зазначалось, було виділено  майже 500 тисяч грн освітньої субвенції,  300 тис  грн – із районного бюджету  і 30 тисяч грн – із сільського, які пішли на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Михайло Рівіс від імені всього депутатського корпусу краю та від себе особисто  привітав  учителів і школярів із  незабутнім святом, побажав, щоб цей осучаснений спортзал став місцем фізичної підготовки для юнаків і дівчат у будь-який сезон, «де ви будете відпочивати, підвищувати свою вправність, майстерність, зміцнювати дух, розвивати жагу до змагань і перемог із різних видів спорту заради здорового та щасливого майбутнього на радість батькам і славу нашої України», ‒наголосив М.Рівіс, побажавши  успіхів у навчанні, спортивних здобутків і найголовніше ‒ усім міцного здоров’я, добра,  миру та щасливих прийдешніх новорічних свят.

У своєму вітальному слові Ігор Бондаренко зауважив, що спільними зусиллями влади,  депутатів різних рівнів, учителів удалося подарувати юним жителям Бобовища сучасний спортзал, відзначив сумлінну працю будівельників і висловив упевненість у тому, що школярі своїми навчаннями,  працею примножуватимуть добру славу України та рідної землі. І спортивних кубків, на які багата ця школа, більшатиме. «Адже Президент нашої держави, ‒далі вів промовець,‒ ставить питання про всебічний розвиток української молоді, її фізичне здоров’я і гарт. І влада краю допомагатиме і сприяти цьому», ‒ мовив очільник облдержадміністрації.

Директор школи Галина Касинець щиро подякувала всім за підтримку і допомогу у важливій для громади справі та відмітила, що свого часу тут навчалося чимало відомих земляків, серед яких ‒ у керівництві області Іван Петрович Дуран. Адже він неодноразово захищав честь школи у різноманітних навчальних  заходах, багатьох спортивних змаганнях краю і є прикладом для наслідування.

Вдячні юні вихованці місцевої школи на знак подяки демонстрували цікаву концерну програму.

 

Виконавчий апарат облради