85806
11:29 22.062019

В одному з закладів Ужгорода подають страви в їстівному еко-посуді

Життя 4709

Кілька днів тому у новому закладі в Ужгороді, почали подавати страви в еко-посуді. У цьому посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.

– Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї. Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, – розповідають у закладі, пише varosh

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Свекруха регулярно знущалася над невісткою та виганяла її з дому
17:39
В Ужгороді патрульні зупинили нетверезого водія BMW
16:36
На Закарпатті за тиждень засуджено організатора і переправницю, які намагались нажитись на переправленні ухилянтів – дайджест прокуратури
12:37
Один рух — і життя могло змінитися назавжди: ужгородські медики врятували 18-річного юнака
11:40
На Закарпатті бізнесу роз’яснили умови енергозабезпечення та доступні фінансові інструменти підтримки
10:42
Помер народний артист України закарпатець Степан Гіга
09:55
В Ужгороді попрощалися із Володимиром Бирою
09:15
Музика, що відкриває серця: як дебреценський ансамбль SONUS подарував Берегову світло Адвенту
08:30
У Мукачеві близько 90 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за 10 днів на платних паркувальних майданчиках
16:21
Берегівська лікарня отримала нове реабілітаційне обладнання
16:01
Всі новини
Головне