11:29 22.062019
В одному з закладів Ужгорода подають страви в їстівному еко-посуді
Життя
4737
Кілька днів тому у новому закладі в Ужгороді, почали подавати страви в еко-посуді. У цьому посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.

– Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї. Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, – розповідають у закладі, пише varosh

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
ВПО Ясінянської громади отримали допомогу від Global Empowerment Mission Ukraine
17:08
Мукачево відвідали діти з прифронтового Сіверська
16:45
Інна Туряниця про допомогу в лікуванні та реабілітації українських військових із боку Литви
16:28
На Рахівщині під час пожежі загинули свійські тварини
16:10
Про підлітків і вибір: у театральній студії «Слава» відбулася прем’єра
15:57
На Берегівщині вогнеборці загасили пожежу в господарській споруді
15:42
Теодор Мацапула про святого Губерта та 10-річчя освячення каплиці в Камʼяниці
15:30
БК «Ужгород-КЗ ДЮСШ» переміг і закріпився на вершині турнірної таблиці
15:08
Закарпатське жіноче товариство «Дами троянд» провело традиційну різдвяну благодійну акцію
14:55
Локомотив потяга Харків-Ужгород постраждав через атаку дроном
14:41
Всі новини
Головне
Публікації
БК «Ужгород-КЗ ДЮСШ» переміг і закріпився на вершині турнірної таблиці
15:08
2025 рік ужгородські «Карпати» завершили на третьому місці
12:26
Мелодія дому: історія творчої родини Тулюків із Мукачівщини
11:38
Разом із закарпатцями колядували представники різних куточків України
09:57
Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча встановила історичне досягнення
14:49
Всі Публікації
Фото
Відео