84278
10:57 3.062019

У Перечині відбулася вечірка для дітей «Літо NON STOP»

Життя 4154

2 червня у приміщенні Районного будинку культури відбулося дитяче свято «Літо NON STOP», яке організував благодійний фонд «Опіка». Отож, у Перечині зустріли літо із веселими піснями та запальними танцями.

Всі учасники безкоштовної лотереї отримали різні іграшки. Кожній дитині вручили солодкий подарунок – кукурудзяні палички з сюрпризом. Емоції, неймовірні враження!

Протягом двох годин тривала шоу-програма, яку подарували присутнім учасники різних студій та клубів спортивних танців. Своїми піснями про літо, танцями, театралізованими постановками малі артисти Перечинщини продемонстрували свої таланти. Від побаченого і почутого обличчя батьків, бабусь та дідусів сяяли і розливалися у щасливих посмішках. Залою лунали гарячі оплески.

Вражаюча і видовищна була театралізована постановка «У підземному царстві». На сцені з’явилися жителі моря: русалки, медузи, краби, восьминоги, а також Нептун. Були і кумедні пірати.

Сцена була оздоблена тематично: посміхалося веселе літнє сонечко, по морю плив корабель з піднятими вітрилами.

Ось і настала улюблена пора для дітей – літо! Це час розваг, відпочинку, оздоровлення. Хтось проведене його у бабусі у селі, хтось поїде з батьками на море, де буде засмагати і ловити морські хвилі, хтось ганятиме м’яча у дворі, гратиме у схованки та доганялки. Для того ж і літо, аби відпочити і 1 вересня з новими силами переступити поріг рідної школи.

Тетяна Грицищук, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах