ko.net.ua

В Мукачеві відкрито нову школу

Новий корпус для початкової ланки навчально-виховного комплексу «Гармонія», де будуть навчатися 264 дітей 1-4 класів урочисто відкрили в Мукачеві по вулиці Ужгородській.

Тут коштом міського бюджету облаштували дев’ять класних приміщень, замінили вікна, мережі, дах у діючому корпусі. Поруч звели новий корпус, в якому облаштовано спортивний клас, актовий зал, їдальню та два класи для занять. Фахівці підрядної організації провели благоустрій території: звели мультиспортивний майданчик (розміром 28 на 15 метрів для заняття волейболом, футболом та баскетболом), майданчик для гімнастичних вправ. Для всього закладу закуплено нові меблі та в кожному класі встановлено інтерактивні дошки, для спортзалу – шведські стінки, турніки та інший спортінвентар. Перші класи повністю забезпечені телевізорами. Окрім того, у корпусу є 8 санвузлів, також встановлені санвузли для дітей з особливими потребами. В коридорах встановлена динамічна та інтерактивна підлога. Тож зaмість нудних перерв школярі отримають веселу рухaнку, а відпочинок буде приносити не лише зaдоволення, але й позитивно познaчиться нa здоров’ї та вихованню

На подвір’ї школи встановлено енергоощадне лед-освітлення та лавки для відпочинку. Весною за підтримки меценатів тут висаджено 90 різних дерев. Зокрема, 55 туй, 15 катальп та 20 павловній. Завдяки вивільненим приміщенням в НВК «Гармонії», де нині навчаються початківці, буде можливість розширити дошкільну мережу.

Із вступним словом виступив міський голова . Він привітав школярів із відкриттям нового корпусу та доручив самим відкрити двері закладу, передавши малечі ключ. Натомість школярі за успішно виконану роботу отримали солодкі подарунки, інформує Мукачівська міськрада.