ko.net.ua

Міжнародний театральний фестиваль «Етно-Діа-Сфера» розпочався в Мукачеві

Перший день ХХ Міжнародного театрального фестивалю національних спільнот і етносів України “Етно-Діа-Сфера” представив глядачам виставу “І сміх і гріх” Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Ю. Дрогобича На сцені Мукачівського драматичного театру львівські актори відтворили сучасну житейську історію про побутові та державні справи, від якої глядачі були в захваті.

Те, що відбувалося на сцені, змушувало то сміятися, то плакати, адже у постановці було багато ситуацій, які зараз відбуваються в суспільстві.

По закінченні вистави, глядачі стоячи аплодували колективу Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Ю. Дрогобича. З виставою, представленою на мукачівській сцені в рамках ХХ Міжнародного театрального фестивалю національних спільнот і етносів України “Етно-Діа-Сфера”, гостей привітали начальник відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Ірина Калій та директор-художній керівник Мукачівського драматичного театру, заслужений працівник культури України Юрій Глеба.