ko.net.ua

Мукачівський Центр первинної медико-санітарної допомоги отримав грантову підтримку

Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Мукачево отримав грантову підтримку від Агенства ООН у справах біженців у Закарпатській області у формі донорських коштів для закупівлі медичного обладнання, меблів та техніки у амбулаторію №6.

Така необхідна для розвитку Центру допомога була передана МФОЗНС «Регіон Карпат», який є виконавчим партнером Агенства ООН і виграв цю допомогу у грантовому конкурсі. Відмітимо, що міжнародний фонд «Регіон Карпат» має широку благочинну діяльність, оскільки надає підтримку таким категоріям осіб як біженці, шукачі притулку та недокументовані особи під ризиком безгромадянства з метою підтримки та розвитку громад зазначених категорій осіб та їх мирного співіснування з місцевими мешканцями.

Адміністрація КНП «Центр ПМСД м.Мукачева», а також медпрацівники амбулаторії №6 висловлюють щиру подяку Міжнародному Фонду та особливо Альберту Пірчаку (Albert Pircsak), директору «Region Karpat» NEEKA, за сприяння якого була надана благочинна допомога, нашому медичному закладу для покращення умов праці.