ko.net.ua

У багатьох селах Закарпаття третю добу не працює цифрове телебачення

В редакцію “Карпатського об’єктиву” звернулася мешканка села Олешник Етела Орос. Жінка повідомила, що уже третю добу в неї, як і у інших односельчан, не працює жоден з телеканалів. Вона уточнила, що користується послугами не кабельного, а цифрового телебачення.

Як вдалося з’ясувати “Карпатському об’єктиву”, така ситуація — у багатьох закарпатських селах. “Через несприятливі погодні умови, в першу чергу, через сильний снігопад, зникло електроживлення на телепередавачі, що розташований у селі Рокосово Хустського району”, — пояснив головний інженер Закарпатської регіональної дирекції ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” Володимир Герзанич.  За його словами, така ситуація не тільки в Олешнику, а по всьому Виноградівському та Хустському районах, а також у частині Берегівського, Іршавського, Тячівського та Міжгірського районів.

За словами представниці кол-центру ПрАТ “Закарпаттяобленерго”, на місці, аби ліквідувати аварію, працює бригада. Однак, коли саме роботи завершать, поки не прогнозують.

Ольга Різак