ko.net.ua

Ужгородські школярі відвідали музей Закарпатської поліції

Учора учні 5-го класу ужгородської ЗОШ № 3 побували на екскурсії у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.

Діти були у музеї поліції учора, 4 грудня, у супроводі класного керівника Сніжани Футимська та завуча школи Олени Амосової. Екскурсію провів директор музею поліції Закарпаття Іван Пранничук.

В обласному управлінні поліції школярі ознайомилися зі стендами, присвяченими правоохоронцям, які загинули під час виконання службових обов’язків, ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, а також закарпатським правоохоронцям, які брали участь в антитерористичній операції на сході України.

У музеї поліції найбільший інтерес малечі традиційно викликали стенди зі зброєю, фальшивими грішми та наркотиками, вилученими від злочинців. А біля раритетного радянського «ДАІшного» мотоцикла вишикувалася справжня черга бажаючих зробити фото на згадку.

З цікавістю гості оглянули колекцію відзнак і шевронів правоохоронців, яку зібрав і виставив для оглядин у музеї ветеран ОВС Віктор Сніцаренко.

На завершення школярі та їхні наставники подякували правоохоронцям за цікаву та пізнавальну екскурсію. А Закарпатська поліція вже цього тижня очікує на нових гостей, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.