ko.net.ua

Ужгород відзначив день усиновлення флешмобом

«Усиновлення – це любов назавжди!» – під такою назвою сьогодні відбувся флешмоб на площі Театральній в обласному центрі Закарпатті. Дорослі та діти виклали цю фразу із кольорових повітряних кульок, після чого відпустили їх у небо.

У акції взяли участь вихованці обласного притулку для дітей (смт Батьово, Берегівський район), Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації дітей (м.Свалява), заступник Ужгородського міського голови, керівники та працівники обласної, Ужгородської міської та районної Служби у справах дітей.

Діти і дорослі тримали в руках яскраві кольорові повітряні кульки з літерами, що утворювали назву акції – «Усиновлення – це любов назавжди!». Відтак, всі дружньо відпустили кульки, які миттєво піднялися у небо.

Маленькі учасники акції також радо поширювали серед перехожих буклети «12 кроків до усиновлення дитини», розроблені Службою у справах дітей при ОДА.

Захід мав на меті привернути увагу суспільства до проблем дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та розповісти громадянам про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які очікують на усиновлення.