ko.net.ua

Рятувальники Перечинщини навчають дітей «осіннім» правилам пожежної безпеки

Нещодавно рятувальники Перечинського районного сектора завітали до місцевої школи-інтернату, аби розповісти про правила пожежної безпеки вихованцями закладу. Фахівці ДСНС розповіли про правила пожежної безпеки у побуті та під час навчання, проаналізували причини та наслідки пожеж на території краю. Ну і звісно ж порадували дітей показом пожежно-рятувальної техніки та демонстрацією роботи спеціального інструменту вогнеборців.

Аналогічний захід відбувся і на території ДНЗ «Дзвіночок» у м. Хуст 20 вересня. Дітям розповіли про професію пожежного-рятувальника та нагадали у доступній для малечі формі про основні заходи безпеки. На «десерт» малюків чекали показові виступи від мужніх та сильних вогнеборців Хустського району та спільне фото на пам’ять, повідомляє «Карпатському об’єктиву» У ДСНС України у Закарпатській області.

Будемо сподіватися, що ці знання ніколи не стануть у нагоді, однак у разі потенційної небезпеки виникнення надзвичайної події чи пожежі кожен зорієнтується та буде знати як діяти та до кого звертатися.