Ужгородський скансен пропонує провести вихідні цікаво та смачно
Вихідні в скансені розпочнуться з майстер-класу майстрині-керамістки Ольги Гал, яка працюватиме для відвідувачів музею протягом двох днів – 22 та 23 вересня з 11 до 15.00 год. Відвідувачі будь-якого віку зможуть навчитися ручному моделюванню з кольорової глини, виготовленню писанки, коника, грибочка тощо.
Також у суботу о 14.00 год. розпочнуться традиційні дегустації в музейній корчмі та «оживе» стара кузня, що дозволить зануритися в атмосферу ковальського ремесла. Цього тижня свої еко-продукти презентуватиме Дегустаційний зал леквару з (с. Ботар) – Смак Українських Карпат, а поруч у музейній кузні працюватимуть вправні ковалі «Вільної кузні Закарпаття», повідомляє Закарпатський музей народної архітектури та побуту.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися