ko.net.ua

Юні вишківчани попрощалися з садочком

Днями у Вишківському ЗДО №1, як і у всіх закладах дошкільної освіти краю, відбулося свято, присвячене випуску найстарших вихованців. Цьогоріч у коронованому селищі з цим дитсадком попрощалися 66 маленьких вишківчан.

Особливо цікаво проводжали у шкільне життя юних вихованців старшої групи №1 “Ромашка”. Креативні вихователі І.Вайда, К.Бонгар разом із музкерівником М.Паш підготували для малят яскраве випускне свято під назвою “Музей незвичайних речей”, з гумором та водночас сумом виділивши найнезабутніші етапи в житті дошкільнят.

Приміром, у прикрашеній актовій залі на почесному місці виднілася так звана “Банка зі сльозами дітей, батьків, вихователів”, пролитих під час періоду адаптації малят у садку.

Напевно, по завершенні свята скляна ємність суттєво поповнилася рідиною, адже схвильовані учасники дійства не стримували своїх емоцій, особливо вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят.

Неймовірно зворушливими були хвилини прощання майбутніх школярів із молодшими друзями, озвучення щирих, дитячих мрій, подяка Україні, танець з подушками та оригінальний флешмоб.

Багато хороших слів було сказано в цей день на адресу випускників та їхніх батьків, адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям садочок виховав хороших, розумних, а головне – здорових дітей, – дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

Урочистим моментом для випускників стало вручення очільницею закладу М.Маркуш та методистом С.Шоваг перших в їхньому житті дипломів, а також подарунів та побажання цікавого шкільного життя.

Завершилося свято на подвір’ї садочка, де дітки випустили увись повітряні кульки, загадавши свої найзаповітніші мрії.

Богдана КЛЕКНЕР