ko.net.ua

У Мукачеві медиків привітали з професійним святом

Щороку, у третю неділю червня ми святкуємо День медичного працівника, що цьогоріч припадає на 17 червня. Сьогодні, о 15:00 у приміщенні Мукачівського драматичного театру за ініціативи міського голови міста Мукачево А.Балоги, було нагороджено кращих фахівців галузі охорони здоров’я за їхню плідну працю та внесок у розвиток медицини, і це не лише лікарі, а також і медсестри, допоміжний та технічний персонал, які отримали премії в розмірі посадового окладу. Своїх колег привітали головний лікар Мукачівської ЦРЛ Ярослав Луп’як та керівник відділу охорони здоров’я Любов Мандзич.

«З нагоди свята було відзначено почесними грамотами міськвиконкому ряд медичних працівників. 9 медиків Закарпатської обласної клінічної лікарні та 15 медиків Мукачівської ЦРЛ»,- зауважила Любов Іванівна.

Як раніше зазначалося в «Карпатському об’єктиві», у міському драмтеатрі заплановано урочистості – для всіх присутніх було організовано святковий концерт. Свої номери продемонстрували клуб спортивного танцю «Рондо», юна співачка Попович Марія, відомий вокальний ансамбль «Brevis» та інші.

Діана Магоч