57288
14:44 4.062018

У Хусті тривають літні читання

Життя 2860

Уже за доброю традицією з початком канікул у Хустській районній бібліотеці для дітей розпочалися літні читання. У програму “Літо на книжкових островах” входять екскурсії, літературні та краєзнавчі години, вікторини, ігри, перегляди відеофільмів тощо. Особливо готувалися працівники книгозбірні до відзначення Міжнародного дня захисту дітей, адже це свято їхніх юних читачів.

“Усі дорослі прагнуть, щоб їхні діти росли здоровими, радісними, допитливими, щоб дитинство було щасливим, сповненим сонця, казок, цікавих подій і незабутніх вражень, щоб здійснились усі дитячі мрії, щоб не порушувались їхні права, і ми всі жили на мирній планеті. Тому за доброю традицією ми в особливий спосіб відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, вітаючи наших юних читачів. З нагоди свята в дитячій бібліотеці була оформлена книжкова ілюстративна виставка під назвою “Мирна країна – щаслива дитина”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” директор районної бібліотеки для дітей Оксана Габор.

Найпершими на літературні читання до бібілотеки завітали учні 5-Б класу Хустської ЗОШ I-III ст. №2 (класний керівник М.Й.Кляп) та учні 6-А Хустської гімназії – інтернату (вихователь О.Й.Буняк).

А у День захисту дітей тут було особливо людно: до читальні завітали учні 1-В класу Хустської ЗОШ I–ІІІ ст. №4, які навчаються за програмою науково-педагогічного проекту “Інтелект України” (класний керівник А.Ю.Мітру), та учні 2-В і 4-В Хустської СШ I-III ст. №3 (класні керівники Н.І.Чорей, Т.П.Солов҆єнко, вихователь ГПД І.Ю.Росоха), а також школярі 2–В класу Хустської ЗОШ I-IIIст. №2 (класний керівник М.М.Ісак, вихователь Л.М.Подолей, шкільний бібліотекар Х.М.Шимон).

Дітки з цікавістю ознайомилися з роботою бібліотекарів, оглянули гарно ілюстровані книжки, погортали цікаві журнали, передивилися відеофільми та на перебій відповідали на запитання вікторини, отримавши на згадку чудові пам`ятки про свої права.

Також малеча ознайомилися зі старовинними експонатами музейної кімнати, що діє при бібліотеці.

До слова, літні читання триватимуть до 14 червня.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах