ko.net.ua

Хустські студенти в центрі міста проводять благодійну акцію «Серце до серця». ФОТО

Сьогодні, 19 квітня, студентство Хуста та небайдужі краяни активно долучилися до ХІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка проходить у всіх містах нашої держави.

Цього року організатори добровільного збору коштів мають на меті допомогти діткам із вадами слуху.

Хустська акція під гаслом «Почуй світ» триває на Майдані Незалежності. Студенти-волонтери, зініційовані управлінням культури, молоді та спорту Хустської міської ради, розважають перехожих концертною програмою та пригощають чаєм і кавою.

Юнаки та дівчата інформують хустян про мету акції та закликають долучатися до доброї справи, зробивши посильний внесок у спеціальні скриньки. Кожному благодійнику на знак подяки дарують наліпку в формі серця, як винагороду за небайдужість.

«Уже традиційно до цієї всеукраїнської благодійної акції долучаються студенти всіх навчальних закладів Хуста, а також наші друзі-аніматори із Нижнього Селища, які щороку нам допомагають у її проведенні. Акція триватиме протягом дня і завершиться підрахунком коштів, які будуть передані на придбання медичного обладнання для дитячої лікарні Закарпатської області, та яскравим флешмобом від студентів», – поділилася з «Карпатським об’єктивом» голова Хустської міської студентської ради Мирослава Шемота.

Акція триває, тож кожен бажаючий має чудову нагоду долучитися й зробити добру справу.

Богдана КЛЕКНЕР