ko.net.ua

Автопарк поліції Закарпаття поповнився одинадцятьма новими автомобілями та автобусом

Згідно з розподілом Національної поліції України автопарк Закарпаття поповнився десятьма новими автомобілями та автобусом. Роман Стефанишин урочисто передав транспортні засоби у користування. Крім цього до Ужгородського районного відділення поїхав автомобіль, придбаний за кошти місцевого бюджету.

3 березня, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин та голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль урочисто вручили ключі від одинадцяти нових автомобілів та автобуса для користування особовому складу.

Згідно з розподілом Національної поліції України на Закарпаття прибули десять нових машин «Skoda Rapid». Всі вони будуть використовуватися для роботи груп реагування патрульної поліції відділів та відділень у районах. Отриманий від НПУ автобус спеціалізованого призначення АТАМАН передали в користування підрозділу автотранспорту ГУНП в Закарпатській області. Його призначення – перевезення особового складу поліції. Крім цього, з коштів місцевого бюджету Ужгородського району сільська рада Холмка закупила в користування поліції кроссовер «Renault Duster».

Це перша партія транспортних засобів, які поліція Закарпаття отримала цього року. Минулоріч НПУ виділили на Закарпаття 18 машин «Mitsubishi Outlander». Крім цього, з місцевих бюджетів області для поліції закупили 5 автомобілів. Для Ужгородського районного відділення поліції придбали «Renault Logan» та чотири «Renault Duster»: по одному для Берегівщини та Ужгородщини та два на Тячівщині, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області