ko.net.ua

Депутати облради охоче підтримують авторів та популяризацію закарпатської книги

Цього разу обласним обранцям  пропонується до  обговорення   проект рішення „Про внесення змін до Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації  закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки”, поданий департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації , який очолює Ярослав Галас.

У документі наголошується, шо цей проект рішення розроблено з метою реалізації в області державної політики у сфері книговидавничої справи, популяризації високохудожньої, суспільно значимої літератури.

Внесення змін стосується Заходів з реалізації Програми, що  спрямовані на випуск видавничої продукції та її розповсюдження.

Головною метою внесення змін є забезпечення механізму формування якісного та змістовного наповнення асортименту вітчизняної книжкової продукції, прозорого використання коштів обласного бюджету, виділених для підтримки книговидання та книгорозповсюдження.

Фінансування здійснюватиметься згідно з кошторисом за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті для виконання Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки.

  Прес-служба облради