44369
09:36 10.112017

На Рахівщині пасажири штовхали поїзд, щоб його завести

Життя 3999

На станції Кваси в Закарпатській області, щоб привести в рух дизель-поїзд Івано-Франківськ – Рахів пасажирам довелося його підштовхнути.

chrome 10.11.2017 , 9:14:30 Chrome Legacy Window Люди штовхають поїзд Івано-Франківськ-Рахів в Квасах. "Дешева робоча сила" - YouTube - Google Chrome

Відповідне відео розміщено в Facebook в паблік Залізні Магістралі України.
У коментарі сказано: “Під час зупинки на станції Кваси, Львівської залізниці, пасажири штовхають дизель-поїзд Д1 повідомленням Ів.Франківськ-Рахів, вийшли з ладу двигуни обох секцій. Щоб зрушити поїзд з місця і завести двигуни, пасажири змушені були штовхати вагони “.
Раніше керівник “Укрзалізниці” Євген Кравцов говорив, що сама плачевна ситуація склалася з дизель-поїздами приміського пасажирського сполучення – знос парку, за його твердженням, становить 99%. Зараз УЗ розглядає два шляхи його поновлення. Так, в 2018 році з / д компанія планує закупити приблизно 11 нових поїздів. Паралельно вивчається можливість взяти старі дизель-поїзди приміського сполучення за кордоном.
Нагадаємо також, що в УЗ поінформували, що розглядають варіанти закупівлі автобусів на ділянках залізниць з низькою інтенсивністю пасажирського руху.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах