ko.net.ua

У рамках святкування Дня міста в Ужгороді провели «Дживафест»

Еко-їжу, одяг, аксесуари і навіть натуральну косметику презентували на фестивалі здорового способу життя «Дживафест». Організували його спеціально до Дня міста.

Для цього на площі Євгена Фенцика біля Закарпатської обласної філармонії з’явилося декілька локацій з еко-товарами та органічними продуктами.

«Фестиваль здорового життя — це жива платформа, де можна отримати знання про здорове харчування, поради кухарів з приготування корисної їжі, отримати консультації сімейних психологів, астролога та дитячих вихователів, консультації та рекомендації медиків. Тут представлено широкий вибір вегетаріанських страв, солодощів та напоїв», – розповіли організатори свята.

Представила свої роботи на «Дживафест» і художниця Олександра Федоришина, яка намалювала головну афішу цього фестивалю.

– Зазвичай я беру участь у подібних заходах, бо це прекрасна можливість поспілкуватися з людьми. Так би мовити розвіртуалитися, оскільки в основному я продаю свої роботи через Інтернет. А тут ти можеш поспілкуватися, побачити реакцію людей на твою продукцію, почути їхню думку. Тим паче, цьогоріч я підготувала серію листівок і плакатів про Ужгород. Тож такі речі можуть стати гарним подарунком чи сувеніром.

Не менш цікаву продукцію власного виробництва представила на фесті Дарія Савченко. В’язані шапочки, рукавички, светрики – вправності та фантазії Даші не позичати.

– В’яжу я вже вісім років. Мої речі активно продаються в ужгородських магазинах близько трьох років. В’яжу також на замовлення.

Враховуючи те, що зараз я в декретній відпустці – це гарна можливість зайнятися улюбленою справою та й підзаробити.

Тож на «Дживафест» можна було надихнутися прикладом людей, які ведуть здоровий спосіб життя, а ще – щось виготовляють власноруч.

Тож якщо ви хочете більше дізнатися про здоровий спосіб життя, а також про те, як жити в гармонії з природою та самим собою завітайте на «Дживафест».

Христина БІКЛЯН, фото автора