ko.net.ua

На нових інформаційних стендах у Перечині з десяти оголошень – шість дитячого центру

У місті Перечин встановлено нові спеціальні інформаційні стенди. На них пропонується розміщувати агітаційні плакати, політичну рекламу під час передвиборчої кампанії, листівки, оголошення та іншу інформацію.

Як повідомила Перечинська міська рада, 21 липня на черговому засіданні виконавчого комітету Перечинської міської ради було прийнято рішення про облаштування стендів у різній частині міста, а саме:

– вул. Суворова (біля магазину «Ялинка») ;

– вул. Ужгородська, 157 (біля зупинки «Поташня») ;

– вул. Ужгородська, біля будинку №89 (біля АВС “Штати”) ;

– вул. Ужгородська, перед будинком №20 (біля РБК) ;

– пл. Народна, перед будівлею №21 (біля КомІнвестБанку) ;

– пл. Народна, перед будинком №17 (біля Перечинського РЦЗ) ;

– вул. Ужанська, перед будинком №14;

– вул. Ужанська, в районі автостанції (колишня прохідна заводу “Стеатит”) ;

– вул. Ужанська, біля будинку №44 (біля ресторану «Затишок»).

Орган місцевого самоврядування попередив, що «на тих, хто буде розклеювати оголошення на стовпах, зупинках чи парканах, чекає адміністративна відповідальність».

У день 26 річниці Незалежності України гуляла Перечином. Звернула увагу на нові дошки для оголошень. Частина з них уже заклеєна, до того ж хаотично. У центрі міста на всіх стендах є інформація, переважають оголошення дитячого центру «Сонечко».

До прикладу, біля Районного будинку культури почеплено-приклеєно-пришпилено 10 листівок, з них 6 – ДЦ. Тут також можна ознайомитися з інформацією комунального підприємства про підняття тарифів на воду. Корисною буде інформація для тих, хто хоче на роботу за кордоном або у рідному місті. Двом закладам громадського харчування потрібні працівники.

На стендах у центрі біля зупинки та біля Районного центру зайнятості така ж інформація.

Тетяна Грицищук, фото автора