38410
12:59 17.082017

На Тячівщині пройшли тактичні польові навчання поліції області

Життя 2020

Батальйон оперативного реагування спільно з керівництвом поліції Закарпаття пройшли тактичні польові навчання та здали фізичні нормативи у Тячівському районі.

PM224image001

Вчора, 16 серпня, о 4 годині ранку батальйон оперативного реагування підняли за тривогою. Менш як за годину працівники поліції сформували колонну, готову до виїзду на навчання. Всіх їх особисто інструктував начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин. Учасники навчань відправилися в Тячівський район, де відпрацьовували тактику знешкодження злочинного угрупування.

В Тячівському відділі поліції начальник ГУНП Роман Стефанишин та його заступник Василь Лешко провели нараду з начальниками відділів, відділень та апарату Головного управління Національної поліції. Після цього всі вони приєдналися до відпрацювань на відкритій місцевості поблизу смт. Буштино.

Працівники поліції вдосконалили свої навики стрільби в мішень на відстані 100 метрів з позиції стоячи та сидячи, а також стрільби у русі. Керівництво також показало молоді з батальйону оперативного реагування, що його фізична форма – на найвищому рівні.

Після хорошої порції фізичних навантажень на свіжому повітрі працівники поліції відвідали каші з польової кухні та закарпатського чаю, а потім повернулися в райони та приступили до щоденного несення служби, повідомив «Карпатському об’єктиву» відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах