35106
12:49 21.062017

Ужгородським дошкільнятам розповіли про безпеку та професію пожежного-рятувальника

Життя 2579

Щоб безпека стала основою життя, виховувати її навики потрібно у дітей від самого малечку. Адже малі дослідники у своїх експериментах нерідко заходять так далеко, що потрапляють у біду.

IMG_0883 копия

Працівники Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області дуже добре знають, якою трагедією можуть закінчитися невинні дитячі пустощі, саме тому і взяли собі за правило якомога частіше бувати у закаладах освіти, для того, щоб подружити малечу з основними правилами пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, повідомляє «Карпатському об’єктиву» У ДСНС України у Закарпатській області.

20 червня такий виховний захід відбувся у ДНЗ № 16 м. Ужгород. Дошкільнята дізнались про професією пожежного-рятувальника, познайомились із справжніми вогнеборціями та роздивились пожежну машину та обладнання, яке знаходиться в ній. Діти із задоволенням приміряли пожежні каски, рукавиці та інше спорядження бійців ДСНС.

Рятувальники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгорода розповіли малечі про те, як підрозділ реагує на сигнал тривоги, особливу увагу звертали на випадки пожеж чи надзвичайних подій винуватцями яких були діти чи підлітки

У заході взяли участь 120 дітей а також 5 вихователів.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах