ko.net.ua

У Перечині до Дня міста вивісили півтори сотні прапорів України. ФОТО

У неділю, 28 травня, у райцентрі Турянщини відбудуться святкування, присвячені відзначенню 618-ої річниці першої письмової згадки про Перечин.

Вдруге проведуть напівмарафон Федора Фекети. Приїдуть гості, делегації із міст-побратимів, колективи художньої самодіяльності. Організатори підготували різноманітну програму для всіх вікових категорій.

Комунальники та безробітні, які задіяні у громадських роботах, протягом останнього місяця інтенсивно прибирають місто, чепурять його.

Заступник міського голови Любов Крижановська розповіла «Карпатському об’єктиву» про зроблене:

– Робимо все для того, аби наше місто справило на гостей позитивне враження. Благоустрій Перечина триває. Шампунями тротуари не миємо, але комунальники щодня підмітають вулиці, тротуари, вивозять сміття. Що-що, а чистоту і порядок треба підтримувати завжди.

Зробили косметичний ремонт вказівників-візитівок  Перечина – на початку (в Яслищі) та  в кінці міста, облагородили територію, посадили і насіяли різних квітів у бетонні клумби. Коли були морози, то рослини померзли. Покосили газони, постригли кущі, привели до ладу зелені зони. Вивісили півтори сотні  прапорів України, чотири прапори Перечина у центрі міста, біля міської ради, на початку та в кінці населеного пункту, вздовж центральної дороги. Прапори випрали, попрасували.

В обідню пору суботи кореспондент «КО» завітала на стадіон. Незважаючи на вихідний день, тут кипіла робота: комунальники прибирали територію, сміття вантажили на причіп трактора.

Тетяна Грицищук, фото автора