ko.net.ua

60 ужгородських юнаків цьогоріч призвуть на строкову службу

У рамках весняного призову цієї весни на строкову військову службу в Збройні Сили України повинні піти 60 ужгородських юнаків, з них 47 – уже в квітні.

Про це йшлося під час зустрічі сьогодні міського голови Богдана Андріїва з новим керівником Ужгородського об’єднаного військового комісаріату Сергієм Зубачем, якого нещодавно призначили на посаду.

Проводиться відповідна робота працівниками військкомату, до якої залучаються й керівники ЖРЕРів та ОСББ, щоб у повному обсязі виконати ці показники – наразі є проблеми, бо молоді люди ухиляються від виконання свого обов’язку. При цьому Сергій Зубач підкреслив, що це не мобілізація, строковиків не відправлятимуть у зону АТО.

Крім того, міський голова запевнив нового ужгородського воєнкома у подальшій підтримці військового комісаріату – міська рада і на цей рік передбачила фінансування програми з підтримки матеріально-технічного забезпечення військових формувань, які дислокуються в Ужгороді.

Участь у зустрічі взяли також заступник міського голови Олександр Білак, в.о. заступника міського голови Ігор Фартушок, радник міського голови Ростислав Приходько, заступник військового комісара Віктор Гресь, повідомили в Ужгородській міськраді.

Участь у зустрічі взяли також заступник міського голови Олександр Білак, в.о. заступника міського голови Ігор Фартушок, радник міського голови Ростислав Приходько, заступник військового комісара Віктор Гресь.