ko.net.ua

Працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення Закарпаття привітали з професійним святом

Сьогодні, 16 березня, до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке в Україні відзначають у третю неділю березня, в Закарпатській облдержадміністрації відбулись урочистості.

Привітали працівників галузі керівники області – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. До їх привітань також приєднався директор департаменту житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Заря.

«Ви відіграєте одну з найважливіших ролей у забезпеченні якісного життя в суспільстві. Ваша праця непроста, але вкрай потрібна», – наголосили у своїх вітаннях очільники краю та обласного центру. Вони побажали всім працівникам ЖКГ успіхів у роботі, наснаги та діловитості у виконанні професійних завдань, адже для розвитку галузі, її стабільного та динамічного розвитку належить ще багато зробити.

За трудові здобутки, професіоналізм, багаторічну плідну працю у сфері житлово-комунального господарства та з нагоди професійного свята кращим працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення вручили подяки та почесні грамоти облдержадміністрації, облради та Ужгородської міської ради.