171469
09:47 25.092024

Закарпатська та Полтавська обласні бібліотеки проводять семінар-практикум

Життя 149

Розпочався семінар-практикум «Сучасна бібліотека – платформа для патріотично-краєзнавчого виховання дітей та юнацтва».

Онлайн-захід організовують Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва і Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара.

З вітальним словом до учасників звернулися очільниці згаданих бібліотек – Валентина Чіка та Світлана Сичова.

Директор департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА Євген Тищук подякував усім фахівцям, які долучилися до роботи семінару, побажав їм цікавої і результативної комунікації, а також привітав із прийдешнім святом – Всеукраїнським днем бібліотек, який відзначатимуть 30 вересня.

Відкрила захід пізнавальною доповіддю «Українська література Закарпаття: від найдавніших часів до сьогодні» Наталія Ребрик – літературознавця, кандидатка філологічних наук, завідувачка кафедри теорії і методики професійної освіти та інноваційних технологій Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Протягом двох днів учасники, а це працівники бібліотечних закладів територіальних громад Закарпаття і Полтавщини, обговорюватимуть актуальні питання функціонування бібліотек як осередків патріотично-краєзнавчого виховання дітей та юнацтва, зокрема, розглянуть аспекти нормативно-правового регулювання та основні компоненти роботи, а також найкращі практики.

Про це повідомляє Департамент культури Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах