160355
08:28 21.032024

Голова Закарпатської ОДА зустрівся з керівником Угорської екуменічної служби допомоги в Україні

Життя 598

Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА мав за честь у стінах адміністрації вітати справжнього друга Закарпаття, керівника Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Ласла Легела.

Робота донорської організації, яку очолює пан Легел, не потребує окремих представлень. Можу впевнено сказати, що з початку широкомасштабної війни Угорська екуменічна служба допомоги в Україні є однією з найефективніших благодійних організацій.

Інфраструктурні проєкти підтримки ВПО, матерів та дітей, які постраждали внаслідок війни, посилення медичних осередків і багато іншого. Усе це вже реалізовано не тільки на Закарпатті, а й в інших регіонах країни.

Немає такого прохання, на яке б не відгукнулися наші угорські партнери. Все це допомогло в перші місяці війни витримати критичне навантаження на громади краю, ця робота допомагає нам і зараз.

Під час зустрічі обговорили декілька проєктів, які можуть бути реалізовані на Закарпатті для дітей з прифронтових регіонів.

Подякував Ласлу Легелу за ініціативу та самовіддану роботу, а також Уряду Угорщини за увагу до потреб українців у цей складний для всіх нас час.

Вручив спеціальну подяку від команди Палати регіонів Конгрес місцевих та регіональних влад

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах