159777
08:45 8.032024

Держпродспоживслужба в Закарпатській області підвела підсумки за минулий рік

Життя 546

7 березня 2024 року відбулась колегія з підсумковим звітом про роботу Держпродспоживслужби в Закарпатській області за 2023 рік та завдання на І півріччя 2024 року.

Колегія пройшла під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Івана ГУЛЕДЗИ. У засіданні колегії взяли участь керівники структурних підрозділів Головного управління: управлінь безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та начальники районних управлінь.

Під час заходу присутні заслухали доповіді та проаналізували роботу служби за всіма напрямками, зокрема, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, санітарного законодавства, захисту прав споживачів, державних регульованих цін, контролю в сфері карантину та захисту рослин, реєстрації сільськогосподарської техніки, внутрішнього аудиту та декларування доходів держслужбовців.

В результаті заслуханих доповідей було запропоновано ряд рекомендацій та доручень щодо негайного реагування та усунення недоліків у покращенні діяльності, а також окреслено завдання та шляхи вирішення наявних проблем.

Начальник ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Іван ГУЛЕДЗА наголосив на важливості щоденної ефективної діяльності служби та дотримання нормативно-правових актів.

За результатами заходу підведено підсумки та прийнято відповідні рішення щодо діяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області протягом поточного року.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах