ko.net.ua

У Берегові вшанували пам’ять УДБ на території інших держав та відзначили 35-у річницю виводу військ з Афганістану

15 лютого у Берегові Закарпатської області вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав та відзначили 35-у річницю виводу військ з Афганістану.

Роки не можуть викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги воїнів-інтернаціоналістів і їхню важливу роль під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Тож, щороку цього пам’ятного дня, колишні молоді воїни, а нині ветерани війни, рідні загиблих згадують своїх синів, чоловіків, побратимів, життя яких обірвалося в Афганському пеклі. А разом з ними вшановують полеглих миротворців, які брали участь у миротворчій місії на території інших держав.

З нагоди пам’ятної дати, аби віддати шану загиблим бійцям Віталій Матій, голова Берегівської РВА, разом з головою районної ради Карлом Резешом, керівництвом Берегівської міської ради, представниками силових органів, ветеранами-афганцями та громадськістю поклали квіти до підніжжя пам’ятника воїнів-інтернаціоналістів, які полягли в Афганістані.

Схиляєм голови перед пам’яттю загиблих бійців, що віддали життя під час виконання військового обов’язку.

Висловлюємо шану та повагу тим, хто продовжує й зараз захищати право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави.

Про це інформує Берегівська районна військова адміністрація.