ko.net.ua

Закарпатські депутати беруть участь в щорічному Українському тижні

Покращення співпраці та можливостей релігійного, політичного та бізнесового партнерства обговорювали під час щорічного Українського тижня в США. Форум відбувається у Вашингтоні. У програмі дві великі панелі: гуманітарна та економічна.

Відбудова України, інвестиції в економіку, доля заморожених російських активів, гуманітарна допомога та інші доленосні для нашої держави питання вирішуватимуться на різних дискусійних платформах. Загалом за 7 днів заплановано понад 150 зустрічей.

Закарпаття на форумі представлене заступником голови Закарпатської обласної ради Василем Демянчуком, депутатами Ольгою Олексик, Іваном Синетарем та Андрієм Андріївим.

Віцепрезидент з питань відбудови України ІСС Ukraine, депутат облради Іван Синетар зазначив: «Презентую у Вашингтоні масштабну програму зі створення інвестиційних паспортів для громад, а також відкритої платформи для інвесторів і донорів. Без залучення бізнесу, європейських та міжнародних інституцій втілити задумане буде неможливо. Розраховую знайти на Форумі підтримку та розуміння».

Щорічний Український тиждень триватиме до 3 лютого.