ko.net.ua

Дидактичні матеріали від ЮНІСЕФ отримали заклади дошкільної освіти Закарпатської області

Дидактичні матеріали щодо ментального здоров’я, гігієни, мінної небезпеки тощо 10 січня в м. Ужгород, м. Свалява та м. Хуст отримали заклади дошкільної освіти області за ініціативи Міністерства освіти і науки України та підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Тож 536 закладів матиме змогу використовувати у виховному процесі комплекти навчально-розвивальних матеріалів „НУМО, відкривай та розвивай!”

Кожен комплект містить навчальні та ігрові матеріали: дидактичні брошури, розвиваючі та настільні ігри, книги, розмальовки тощо. Їх можна використовувати індивідуально та у групах, в ігровому форматі навчаючи дітей навичкам критичного мислення, виконання творчих завдань та важливих аспектів сьогодення. Також бокси стануть корисними для організації дозвілля дошкільнят під час повітряної тривоги в укриттях, адже вміст кожного комплекту розрахований на 30 діток.

Корисна інформація щодо здорових харчових звичок, вакцинації, ментального здоров’я та ознайомлення із мінною безпекою чекає на діток у супроводі яскравих ілюстрацій та мультиплікаційних героїв.

Про це інформує Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА.