ko.net.ua

В Іршавському садоку навчилася основам безпеки життєдіяльності

В Іршавському закладі дошкільної освіти №3 з 23 по 27 жовтня 2023 року проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

До участі в Тижні знань з основ безпеки життєдіяльності було залучено: педагогічний колектив та дітей всіх вікових груп.

Під час Тижня в усіх вікових групах проведені різні форми роботи з дітьми:

Тематичні заняття:

« Їстівні та отруйні гриби», « Небезпечні предмети – не іграшки», «Моя безпека», « Подорож у місто світлофора» – у середній групі, « Стихійні лиха», « Щоб не трапилось біди», « Наш друг – світлофор », « Мій дім» – у молодшій групі, «Мандрівка до країни Вітамінії», « Допоможи собі сам», « Про двох веселих сірників», « Колобок на міській вулиці» – у старших групах.

Музично-фізкультурна розвага: підготовлена та проведена дітьми середньої групи (вихователі Матіко З.М., Пензеник Й І. та музичний керівник Барна Н.М.) « Щенячий патруль в країні Безпеки» для усіх вікових груп.

Екскурсії:

на кухню, на пральню, до стенду первинних засобів пожежегасіння ЗДО.

В рамках Тижня до діток завітали пожежники. Діткам було цікаво побачити нову, осучаснену пожежну машину. Цікаво дошкільнятам про обладнання, яке знаходиться у машині ознайомлював сержант Куруц І.Є.

Діти усіх вікових груп отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації.

Про це інформує Іршавський ЗДО Малятко.