ko.net.ua

У Закарпатському драмтеатрі відбувся сольний концерт фронтмен рок-гурту «Тінь сонця»

У Закарпатському академічному обласному музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв дав сольний концерт фронтмен рок-гурту «Тінь сонця», нині боєць 130-го окремого батальйону ТрО Сергія Василюка.

Захід відбувся у рамках благодійного туру виконавця. В Ужгороді він заспівав патріотичні композиції з актуальними для нашого сьогодення текстами, частина з них була присвячена нашим захисникам і захисницям – Героям і Героїням, які боронять нашу батьківщину та тим Героям та Героїням, які віддали своє життя за Україну – їх памʼять глядачі вшанували хвилиною мовчання. Між номерами співак ділився життєвими історіями та розповідав про виконані пісні.

Викладачки Академії культури і мистецтв Анастасія Вишневська-Маркович та Марʼяна Матейко імпровізовано вийшли на сцену і акапельно заспівали знамениту пісню «Біля тополі». Як наголосила перед їх виступом в.о. директора департаменту культури Закарпатської ОВА Галина Ломпарт, цей дует та інші колективи навчального закладу постійно їздять з концертами до військових.

Протягом дійства кожен охочий міг долучитися до збору коштів на підтримку 130-го окремого батальйону ТрО та підрозділу Карпатська Січ.

Про це повідомляє Департамент культури Закарпатської ОВА.