ko.net.ua

На Закарпатті гастролювала угорська співачка Естер Карас

Завдяки проєкту «Культурний караван Закарпаття» у нашому краї гастролювала угорська співачка шансону Естер Карас та гурт «Естер-Ланц». Протягом трьох днів вони дали шість концертів для дітей та дорослих. Побували в Чопі, Мукачеві, Великій Доброні, в Гаті та Яношах.

Майданчик rokkendroll – інтерактивний концерт для дітей, де всі пісні, казки, пригоди оживають завдяки музиці. Атмосфера на дитячих концертах було феєрична. Діти разом зі співачкою весело співали й танцювали. На їхніх обличчях були радісні і щасливі посмішки.

Для дорослих провела два концерти в Мукачеві та в Яношах. Для дорослої публіки артистка підготувала такий репертуар угорских шансонів та пісні з кінофільмів, куплети, які згадують старий Будапешт на початку 19 століття, зокрема, як розважалися в ті часи жінки та чоловіки в Пешті. Через столітні шансони у виконанні співачки присутні змогли відчути ті часи, коли культурне життя було розвинуте в локалах та нічних клубах. У виконанні Естер Карас прозвучали пісні великої французької співачки шансону Едіт Піаф.

Всі концерти Естер пройшли у затишній атмосфері, що додало присутнім позитивних емоцій та хорошого настрою.

Наталія ВАРОДІ