140751
13:51 20.122022

У Мукачеві відбувся фестиваль-казка «У Миколая». ФОТО, ВІДЕО

Життя 2504

19 грудня, у Християнському культурному центрі у Мукачеві пройшло святкове дійство, фестиваль-казка «У Миколая». Захід організували за ініціативи ГО «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» з м. Сміла, Черкаської обл., у рамках мистецько-соціального благодійного проекту “Мамина Весна” для захисників вітчизни та їхніх матерів. Як розповідають організатори, то свято намагаються зробити, як для дорослих, так і для дітей. Тровчому колективу вдалося напередодні відвідати поранених військових у лікарні та прикордонників.

У день Святого Миколая, звісно, особливу увпгу приділили дітям. На сцені співали пісні, а діти водили хороводи та отримували подарунки.

Участь у концерті взяли: закарпатська вокальна студія “Planeta Musik”, учасники та переможці фестивалю “Мамина весна” Марія Голюк (м. Староконстянтинів, Хмельницької області), Галина Мікуляш (м.Львів). А такош іршавчанин – Василь Гіга, з патріотичними піснями та співачка Мар’яна Сухолова.

” В більшості тут присутні вимушені гості нашого краю. Вони не винні, що їм довелося покинути свої домівки. Ми у свою чергу маємо допомогти їм відчувати себе тут комфортно. Тому такі концерти трохи додають хорошого настрою”,- каже Мар’яна Сухолова.

Повна зала дітей та дорослих, гарна атмосфера і відчуття наступаючих свят. Саме такою запам’ятають присутні фестиваль-казку “У Миколая”.

Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах