140739
12:03 20.122022

У закарпатському селі Вишково перукар запровадив акцію для прикордонників

Життя 3434

Згідно зі статутом, військовослужбовці зобов’язані мати коротку охайну зачіску. І, якщо у зоні проведення бойових дій цю вимогу виконати складно, то на мирній частині України до послуг захисників трудиться велика армія працівників індустрії краси.

А от у селі Вишково, на Закарпатті, власник невеликого барбершопу вирішив, що своєю справою зможе допомогти не лише дотримуватися вимог статутів а й даруватиме гарний настрій прикордонникам Мукачівського загону, тож тепер він надає послуги військовим на волонтерських засадах.

Перукар Денис каже, що ідея якимось чином бути корисним військовослужбовцям, з’явилася у нього ще на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

У юності, після звільнення зі строкової служби, яку він проходив у Збройних силах, чоловік, здобуваючи фах перукаря, розмірковував, що було б добре, щоб у кожній військовій частині працював професійний майстер-перукар, у якого військовослужбовці мали б змогу зробити модну сучасну зачіску.

Наразі декілька годин у своєму розкладі Денис залишає вільними щоб мати змогу подарувати охоронцям рубежу гарний настрій у вигляді нової модельної зачіски!

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах