ko.net.ua

У Мукачеві відкрито «Різдвяну виставку» вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями

Сьогодні у Палаці культури і мистецтв у Мукачеві відкрито «Різдвяну виставку» вихованців Обласного центру соціально психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Привітати учасників «Різдвяної виставки» із відкриттям завітали начальниця відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради Ірина Калій та директор Палацу культури і мистецтв Юрій Чорій.

Більше про роботу, вихованців та про виставку розповіла директорка Обласного центру соціально психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оксана Ковач. «Цьогоріч ми та наші діти готуємося до Різдвяних свят в особливих умовах, в умовах війни, коли багато дітей через напад російського агресора на нашу вільну країну стали жертвами надмірного стресу, страху! Але творчість і мистецтво завжди допомагають долати труднощі, вади! Мистецтво має силу зцілювати! І дивлячись на роботи, виконані вихованцями реабілітаційного центру ми можемо побачити цю дивовижну силу», – зазначила вона у своєму виступі.

Висловлюємо вдячність всім вихователям за титанічну та нелегку щоденну працю з дітьми та молоддю, які цього особливо потребують. За допомогу з подолання усіх труднощів, проблем зі здоров’ям. Дякуємо за те, що кожного дня піклуєтеся про них, наповнюєте цих дітей оптимізмом, надією, вірою і любов’ю.

Запрошуємо усіх до перегляду виставки і наголошуємо, що поруч із прекрасними роботами знаходиться скринька, яка чекає на благодійні внески. На матеріали для подальшої творчої реалізації цих талановитих дітей! Донатимо разом для перемоги!

Про це інформує Мукачівська міська рада.