140012
11:14 8.122022

Стан проїзду на дорогах державного значення Закарпаття

Життя 3482

Станом на 6:00 проїзд всіма перевальними ділянками автошляхів державного значення у Закарпатській області забезпечено. Покриття на дорогах мокре.

7 спецмашин зночі працювали на перевальних ділянках області. Підрядні організації вночі посипали покриття протиожеледним матеріалом на двох перевалах М-06 Київ – Чоп: Абранському та Латірському. Також очищали та обробляли дорогу на Ужоцькому перевалі траси Н-13 Львів – Самбір – Ужгород.

Стан проїзду на дорогах державного значення Закарпаття ✅Станом на 6:00 проїзд всіма перевальними ділянками автошляхів державного значення забезпечено. Покриття на дорогах мокре. ?7 спецмашин зночі працювали на перевальних ділянках області. Підрядні організації вночі посипали покриття протиожеледним матеріалом на двох перевалах М-06 Київ – Чоп: Абранському та Латірському. Також очищали та обробляли дорогу на Ужоцькому перевалі траси Н-13 Львів – Самбір – Ужгород. ❄️З 4:00 ранку снігопад почався і на Яблунецькому перевалі, що на Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Для профілактики утворення ожеледиці дорожники обробили покриття сіллю. ?Шановні водії, просимо звернути увагу, адже 8-9 грудня на автошляхах краю синоптики прогнозують вночі слабкий сніг та сніг, вдень місцями опади. Також вранці та ввечері можливий туман, ожеледь. Будьте уважними на дорозі та дотримуйтеся ПДР❗️

Опубліковано Служба автомобільних доріг у Закарпатській області Четвер, 8 грудня 2022 р.

З 4:00 ранку снігопад почався і на Яблунецькому перевалі, що на Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Для профілактики утворення ожеледиці дорожники обробили покриття сіллю.

Шановні водії, просимо звернути увагу, адже 8-9 грудня на автошляхах краю синоптики прогнозують вночі слабкий сніг та сніг, вдень місцями опади. Також вранці та ввечері можливий туман, ожеледь. Будьте уважними на дорозі та дотримуйтеся ПДР.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Засудили до ув’язнення: на Рахівщині двоє місцевих жителів отримали вирок за хуліганство та стрілянину в кафе
13:17
Юні ужгородські баскетболісти за крок до історичного досягнення
13:02
Закупівлі на майже на півмільярда гривень перевірили закарпатські аудитори за 4 місяці цього року
12:32
У Палаці культури і мистецтв експонується благодійна творча виставка-продаж учасників художнього пленеру «Сакура Арт»
12:01
На Ужгородщині сталося загоряння легкового транспорту
11:42
На Закарпатті за матеріалами СБУ судитимуть ще трьох колаборантів, які співпрацювали з ворогом на Херсонщині та Запоріжжі
11:25
Чемпіонат Закарпаття з футболу повертається
11:02
У Міжгір'ї горів будинок
10:47
У Міжгір’ї поховали загиблого Героя
10:15
Голова Закарпатської ОВА та облради беруть участь у Міжнародному саміті міст і регіонів
09:53
Всі новини