ko.net.ua

Свято «Золота осінь» пройшло в Коритнянському ліцеї

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже другий місяць. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Так, 21 жовтня у Коритнянському ліцеї відбулося Свято осені, яке стало вже доброю традицією. Весь тиждень учні ретельно готувалися до виставки-ярмарку. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства.

Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів, які організували виставку осінніх дарів.

З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі учні створили справжні шедеври, фантазії яких не було меж:

Учні виготовили вироби в таких номінаціях: композиція з овочів, композиція з квітів, страва чи напій, стіннівка, осінній віночок. За результатами оцінювання журі визначило переможців конкурсу:

1 місце – 6-А клас (109 балів)

2 місце – 5 клас (92 бали)

3 місце – 7-А клас (80 балів)

Страву чи напій учні мали змогу продати на благодійному ярмарку, що проходив під час Свята осені. Учні, батьки та працівники Коритнянського ліцею з радістю долучилися до ярмарку, допомагали дітям готувати, купували смаколики.

Таким чином ліцеїсти зібрали 3930 гривень і долучилися до проєкту «Ні застуді на війні», який проводить ГО «Рух підтримки закарпатських військових -Ужгород».

https://biggggidea.com/project/ni-zastudi-na-vijni/ Метою цього проєкту є закупівля більше 1000 упаковок протизастудних чаїв та підтримати підрозділи, що знаходяться в зонах бойових дій. Це бійці тероборони, прикордонні загони та підрозділи ЗСУ.

Про це повідомляє Коритнянський ліцей.