ko.net.ua

У День Незалежності України на Тячівщині для дітей провели майстер клас з виготовлення паперових квітів

У День Незалежності України у бібліотеці смт Дубове на Закарпатті для найменших мешканців громади проведено патріотичний захід та майстер-клас з виготовлення паперових квітів.

Найперше, бібліотекар Ганна Жидак розповіла присутнім історію святкування Дня Незалежності та ознайомила з державною символікою України. Також запросила читачів бібліотеки ознайомитися з тематичною виставкою літератури, яка присвячена державотворенню та Дню Незалежності.

Приємним доповненням заходу стала також виставка рукодільних квітів, які створює майстриня Світлана Перепелятник. Жінкам з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України була змушена покинути рідний дім та переїхала на тимчасове проживання до Дубового, тут і проявився талант створювати паперові квіти. Каже, що так відволікається від поганих думок, а ще у творчості знаходить душевний спокій.

Відтак, пані Світлана провела для присутніх майстер-клас з виготовлення патріотичних квітів.

Діти охоче майстрували вироби, вміло вирізаючи та з’єднуючи пелюстки. Спільними зусиллями учасникам майстер-класу вдалось створити прапор України з жовто-блакитних квітів.

Олена БОДНАР