ko.net.ua

В Ужгороді відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації

Нанести дорожню розмітку на автобусних зупинках Ужгорода жовтим кольором і згідно з ДСТУ доручили департаменту міської інфраструктури днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

Департамент також має:

– підготувати пропозиції щодо облаштування обмежувачів руху на вул. Панаса Мирного – Олександра Фединця;

– встановити дорожні знаки “Автобусна зупинка” на вул. Капушанській (кінцева зупинка) ;

– встановити дорожній знак “Парковка” на вул. Небесної Сотні відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху;

– встановити на Православній набережній, 20 з обох боків дорожній знак “Зупинка заборонена”;

– встановити обмежувач руху на вул. Фріца Гленца – Студентській набережній;

– встановити дорожній знак “Стоянка заборонена” на вул. Собранецькій між будинками № 135 та 145.

Члени комісії більшістю голосів також не заперечували на звернення ОСББ встановити обмежувачі руху у дворі будинків № 7 та 9 на вул. Минайській, а щодо обмежувачів у дворі багатоповерхівки № 29 на вул. Іштвана Сечені – відмовили, бо немає погодження рішенням зборів співвласників будинку. Установлення висотних обмежувачів руху на вул. Олексія Марєсьєва, 1 відклали на виїзне засідання комісії, а на звернення встановити обмежувачі руху на вул. Цегольнянській біля храму запропонували заявнику розробити відповідну схему і отримати належні погодження.

Погодили облаштування парковки на вул. Володимира Погорєлова, 2 та паркувальних місць біля будинку № 30 на вул. 8-го Березня – якщо погодять схему облаштування з департаментом міської інфраструктури та управлінням патрульної поліції. Підтримали також схему організації дорожнього руху на площі Шандора Петефі.

Питання нового світлофора на перехресті вул. Шумної – Другетів та перенесення пішохідного переходу на площі Поштовій зняли з розгляду комісії.

Відмовили на засіданні на звернення заборонити рух у центральній пішохідній зоні автотранспорту вагою більше 3 тонн, натомість підтримали, щоб транспорт у цю частину міста заїздив лише до 8 години ранку.

Питання продовження автобусних маршрутів № 10 та №18 до вул. Єньківської члени комісії вважають за можливе розглянути після її капітального ремонту.

Інші пропозиції організації дорожнього руху на території Ужгорода відправили на доопрацювання.

Про це інформує Ужгородська міська рада.