ko.net.ua

Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Ужгородської міської ради інформує

Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Ужгородської міської ради інформує, що відновлює роботу із надання реєстраційних дій – за попереднім записом через онлайн-чергу за посиланням https://cutt.ly/NDGSRqE. Після заповнення анкети потрібно обрати «Центр надання адміністративних послуг» та опцію «Реєстрація бізнесу», обрати дату і час візиту.

Надаються ВИКЛЮЧНО такі послуги:

надання витягу.

Графік роботи відділу:

– понеділок – п’ятниця з 8:30 до 17:30 (із 12:30 до 13:30 – обідня перерва) ;

– субота, неділя – вихідні.

Звертаємо увагу!

Зареєструвати фізичну особу-підприємця, юридичну особу можна швидко і зручно, не виходячи з дому або офісу на порталі «Дія» (diia.gov.ua). Через персональний кабінет «Дія» можна подати документи на внесення наступних реєстраційних дій:

реєстрація фізичної особи підприємцем;

припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця;

державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу – підприємця (зміни до громадянства, видів економічної діяльності, контактної інформації фізичної особи-підприємця) ;

створення товариства з обмеженою відповідальністю, яке здійснює діяльність на підставі модельного статуту.

Спосіб електронної ідентифікації – електронний цифровий підпис

Електронна послуга дозволяє здійснити онлайн-подання заяви про державну реєстрацію фізичної особи підприємцем або юридичної особи і – одночасно – подати заяву на застосування спрощеної системи оподаткування та реєстрацію платником податку на додану вартість.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.