ko.net.ua

У с. Великі Ком’яти на Виноградівщині відновлено лівобережний водозахисний земляний вал

Керівництвом Виноградівської міської ради і Виноградівського МУВГ комісійно обстежено русло річки Боржава в с.Великі Ком’яти та визначено необхідні обсяги для виконання земляних робіт в місці розмиву земляного валу і розчистки місць заторів русла річки, спричиненими під час проходження паводку у січні ц.р.

На підставі комісійних обстежень Виноградівською міською радою прийнято рішення щодо відновлення лівобережного водозахисного земляного валу на р. Боржава в с. Великі Ком’яти та укладено договір на виконання відповідних послуг з Виноградівським МУВГ за кошти з місцевого бюджету.

Тож, за сприяння Виноградівської міської ради працівниками Виноградівського МУВГ проведено роботи з тампонування земляного валу в місці розмиву об’ємом 285 куб. м, стабілізацію ґрунтової основи земляного полотна при використанні геотекстильного матеріалу та мішків з сипучими матеріалами.

Також при виконанні робіт у місці розмиву та переливу через земляний вал на пониженій ділянці загальною довжиною 60 м разом з аварійною бригадою с. Великі Ком’яти та працівниками управління були проведені практичні навчання по укладанню мішків з сипучими матеріалами на пониженій ділянці земляного валу.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.