ko.net.ua

На Закарпатті між профспілкою та центром надання правової допомоги підписано меморандум про співпрацю

Відбулася робоча зустріч голови Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ України Діани Гондорчин та директора Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця.

Під час зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю. Його метою є консолідація зусиль, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги членам галузевої профспілки.

У конструктивному обговоренні основних напрямків співпраці визначено розроблення та реалізацію спільних проєктів та програм, організацію та проведення заходів, спрямованих на підвищення правової інформованості членів профспілки, а саме – семінарів, круглих столів, робочих зустрічей, тощо.

Наголошувалося і на важливості інформаційної складової в спільній діяльності підписаного Меморандуму. Зокрема, передбачено розміщення інформації, зміст якої може становити спільний інтерес, на офіційних веб-ресурсах обласної профспілки та Регіонального центру. Керівники обидвох структур також обмінялися інформацією щодо своєї діяльності та напрямків роботи в сучасних умовах.

Про це інформує Сергій Баранчиков, прес-центр Закарпатської облпрофради.