ko.net.ua

У Виноградові відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Учора, 10 листопада 2021 р., міський голова – голова місцевої комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Виноградів Закарпатської області провів планове засідання комісії.

Були розглянуті питання «Про заходи з недопущення виникнення захворювання на поліомієліт на території Виноградівської міської територіальної громади», «Про ситуацію, що склалася на території Виноградівської міської громади у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби 2019 (COVID-19) », «Про заборону реалізації та використання на території Виноградівської міської територіальної громади штучних квітів, кошиків, вінків» та ін.

Як зазначив міський голова Степан Бочкай: «9 листопада Закарпаття перейшло з жовтої зони до помаранчевої зони епідемічної небезпеки. Це є сигналом наближення регіону до червоної зони. Вчергове наголошую на необхідності вакцинації та дотримання протиепідемічних заходів. Також в умовах різкого зростання рівня захворювання на коронавірусну інфекцію необхідно активізувати проведення перевірок щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів у закладах торгівлі, громадського харчування та інших громадських будівлях і спорудах на території Виноградівської міської територіальної громади».

У ході засідання з інформаціями виступили директор Виноградівської районної філії державної установи «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Гірка; директор КНП «Виноградівська районна лікарня» Олександр Милюков; в.о.заступника директора КНП «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» по дитинству Наталія Бак; начальник Виноградівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Степан Барзул та депутат міської ради Михайло Роман.

За результатами розгляду питань порядку денного комісією прийняті відповідні рішення.

Про це інформує Виноградівська міська рада.