ko.net.ua

У Мукачівському драматичному театрі стартував новий театральний сезон

Театр відкрив ювілейний сезон у неділю, прем’єрою комедії Юрія Крилівця «Глядачам дивитись суворо заборонено» за п’єсою французького драматурга Жана Марсана.

Глядачам представили унікальну можливість побачити виставу-навпаки, виставу «виворіт» — що насправді відбувається за сценою, у закуліссі та гримерних.

Також, глядачам вдалося підглянути все: від непомірних амбіцій, конкуренцій, враженої гідності, ворожнечі і пристрастей на театральній «кухні» до гучних прем’єр, підбору п’єс, вибору акторів, роботи режисера, стосунків акторів …

У публіки тонкий французький гумор про театральне «потойбіччя» з усіма конфліктами, що частенько нагадували комічні ситуації, викликав щирий сміх.

Видовищними стали і хореографія, і костюми та реквізит, протягом вистави актори по декілька разів переодягалися та багато танцювали. Все дійство на сцені ефектно підкреслили оновлені світло та звук.

Продумана до дрібниць режисерська постановка у тандемі з акторами, які на найвищому рівні грали практично самих себе викликала тільки найкращі емоції у глядача: по закінченні вистави зал стоячи аплодував.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.